Hoe opnieuw verbinding maken met een toegewezen netwerkstation

July 22



De "toegewezen netwerkstation" functie in Windows kunnen gebruikers automatisch verbinding met een netwerk te delen en hebben het aandeel weergegeven als een lokaal station. Echter, er zijn configuratieopties die nodig hebt als je aan te geven als u wenst om een ​​"toegewezen netwerkstation" opnieuw als de computer herstart te hebben. De configuratie van een "toegewezen netwerkstation" zodat deze opnieuw aansluit bij het inloggen het veranderen kan in een paar minuten worden voltooid.

Instructies

•  Klik op de "Globe" knop en klik vervolgens op het pictogram "Deze computer". Het venster "Computer" zal verschijnen.

•  Klik met de rechtermuisknop op het toegewezen station, en klik op "Disconnect" in het menu dat verschijnt.

•  Klik op het pictogram "Netwerkverbinding maken", en het venster "Map Network Drive" zal verschijnen.

•  Klik op de "Drive" drop-down box en selecteer een stationsletter voor het toegewezen netwerkstation. Typ het adres op het netwerk share die u wilt configureren als een toegewezen station in het vak "Folder".

•  Klik op de "Opnieuw verbinding maken bij aanmelden 'vakje (heel belangrijk). Klik op "Finish" om de in kaart gebrachte configuratie netwerkstation te voltooien.

•  Klik op de "Globe" start-knop en klik vervolgens op het vakje "Zoeken" en typ "secpol.msc" in het vak "Zoeken" en druk op de "Enter". Het venster "Local Security Policy" zal verschijnen.

•  Klik op "Lokaal beleid," en klik op 'Beveiliging Opties "en dubbelklik vervolgens op de" veiligheid Netwerk: LAN Manager-verificatie niveau "item uit de lijst in het rechterpaneel.

•  Selecteer de "LM en NTLM verzenden reacties" in het drop-down box, en klik vervolgens op "OK". De toegewezen netwerkstation zou nu verbonden blijven.