Hoe kan ik een Ricoh naar fabrieksinstellingen

October 29


Hoe kan ik een Ricoh naar fabrieksinstellingen

Er kan een moment komen dat je nodig hebt om uw Ricoh kopieermachine weer resetten naar de oorspronkelijke fabrieksinstellingen. Dit kan worden veroorzaakt door veranderingen in het netwerk, het verplaatsen van een kopieerapparaat naar een nieuwe locatie, het toevoegen van nieuwe onderdelen of ongeluk waardoor een bepaalde instelling standaardinstelling. Gelukkig kan het proces om weer terug te zetten naar de fabrieksinstellingen worden bereikt in een paar stappen. Het is belangrijk op te merken dat terwijl de meeste Ricoh zijn vergelijkbaar, wat lichtjes verschillende stappen vereisen dan andere toetsen dan andere modellen hebben. Het lezen van uw handleiding kan hulp in deze gevallen te verstrekken.

Instructies

•  Back-up van adresboeken opgeslagen in het Ricoh kopieermachine instellingen die u nodig heeft. Met behulp van uw handleiding, volgt het proces om een ​​back-up van alle gegevens die u niet wilt verliezen. Het resetten naar de fabrieksinstellingen worden alle opgeslagen gegevens gewist.

•  Druk op de toets "./*" en de "#" toets op de Ricoh kopieermachine op hetzelfde moment en houd gedurende 10 seconden. Niets zal lijken te gebeuren totdat je houd beide knoppen beneden voor de volledige 10 seconden. Zodra 10 seconden wordt bereikt, zal de kopieermachine stilgelegd en beginnen om te rebooten. Tijdens dit proces wordt de Ricoh zelf resetten naar de fabrieksinstellingen.

•  Test om te controleren of het proces werkte. Door te gaan door de menu-opties op het scherm, moet u merkt dat uw oude instellingen zijn vervangen en uw adresboeken zijn gewist. Als dit het geval is, heeft uw Ricoh kopieermachine zijn teruggezet naar de fabrieksinstellingen. Zo niet, controleer je de handleiding als het proces voor een aantal Ricoh's kunnen afwijken van dit proces.